VIRKSOMHEDEN

ET MODERNE RØGERI

Norlax ligger i Outrup – En lille landsby på den jyske vestkyst i Danmark tæt på Vadehavet og det brusende Vesterhav omgivet af grønne marker i det karakteristiske flade vestjyske landskab, hvor man altid har ryggen mod land og vinden i ansigtet.

100 år med håndværk

 Norlax har udviklet sig fra at være en lokal virksomhed til nu at være en leverandør på det globale marked. I dag producerer vi ca. 4000 tons færdigvarer om året under egne mærker og som private labels.

Vores succes er netop at vi har formået at bevare de gamle traditioner udfordret af nye ideer og teknologier. Vores absolutte fokusområde er den friske fisk, som vi garanterer, bliver behandlet efter de skrappeste kvalitetskrav, således at kunden altid trygt kan anvende vores produkt.

Traditioner forenet med kvalitet

Baggrunden for Norlax’ udbredelse og erobring af markedsandele skal i høj grad findes hos vores omkring 200 ansatte, der alle ved, at det kræver godt håndværk og fokus på detaljerne for at kunne blive ved med at levere kvalitetsprodukter af højeste markedstandard. 

Traditioner og håndværk forenet med høje kvalitetskrav betyder at vi uddanner vores egne medarbejdere.

Tilfredse kunder og samarbejdspartnere

Vores ekspertise og konstante opgradering indenfor vores branche gør os til en eftertragtet international samarbejdspartner. Vi eksporterer knap 90% af vores produktion til tilfredse kunder, og størstedelen er som private labels.

Vores klare og enkle ambition er at levere et færdigt kvalitetsprodukt, hvor både indhold og indpakning lever op til kundens ønsker og behov.

Råvarer

KONTAKT

GARTNERVÆNGET 31

6855 OUTRUP

DANMARK

TLF.: +45 76 52 23 00

E-MAIL: norlax@norlax.com