Historie


Norlax er baseret på en lang, dansk tradition for røgede fiskeprodukter – og på vellykkede fusioner mellem lakserøgerier. Vi har derfor glæde af kompetencen fra 6 forskellige virksomheder, der i dag er en del af Norlax: TH. Petersen, der var etableret allerede 1918, Strøms røgeri,Henne Røgeri, Arctic Fish, Copenhagen Salmon House og altså Norlax, der i 1992 gav navn til fusionsvirksomheden.

Resultatet af fusionerne er en stærk virksomhed, der med afsæt i næsten 100 års erfaring og på alle måder er gearet til at matche forbrugernes og markedets forventninger med absolutte kvalitetsprodukter.

Fra den oprindelige, meget markante position på det hjemlige marked har Norlax erobret store markedsandele på en række andre både europæiske og oversøiske hovedmarkeder.

Samtidig er der i Norlax en lang tradition for at arbejde organiseret med en effektiv styring af både produktion og kvalitet. For laks, ørreder og hellefisk er en ømfindtlig vare, hvor der hele tiden skal være fokus på hygiejnen.

I 2004 overtog ledelsen virksomheden, der i dag kun har produktion i Danmark. I Outrup ved Varde, hvor der produceres ca. 3000 tons færdigvarer om året.

I dag produceres og markedsføres produkterne både under egne mærker som Norlax og Superior Gold og som private labels.

 

 

 

 Virksomheden nu :