Virksomheden Norlax


Virksomheden, moderne forbrugere og kvalitetsbevidste kunder stiller krav til de produkter, de køber. Hverken smag eller kvalitet må der være tvivl om. Samtidig skal produktet være en oplevelse udover det sædvanlige.

Norlax har en klar og ganske enkel ambition, nemlig at matche disse krav med absolutte kvalitetsprodukter. Og sådan har det faktisk været i næsten 100 år, hvor udgangspunktet altid har været et kendskab til, hvad forbrugerne ønsker og markedet efterspørger. Den gode kvalitet i Norlax’ produkter starter i udvælgelsen af råvarerne. Vi bruger således kun de bedste ingredienser og kun fisk i den bedste kategori kommer igennem vores konsekvente kvalitetstest. De udvalgte råvarer fortsætter videre til vores moderne produktionsfaciliteter, hvor 200 medarbejdere anvender avanceret produktionsteknologi i produktionen af fiskeprodukter i høj kvalitet.

Samtidig er produktionen på flere måder kvalitetssikret, bl.a. med et HACCP-system, et Total Quality Management System og et Supply Chain Management System.

Norlax produkter er forædlet og pakket i Danmark af medarbejdere under dansk overenskomst.