Kvalitetssikring

For alle på Norlax er ”kompromis” et fremmedord i vores produktion. For i en produktion, hvor der forarbejdes sarte og sårbare råvarer, skal der hele tiden være 110% fokus på både sikkerhed og kvalitetsstyring. Gennem moderne og effektive systemer til styring af kvaliteten, formår vi at fastholde et ekstremt højt niveau, når det gælder hygiejne og håndtering af de friske råvarer fra produktion til forbruger.

Gennem et grundigt HACCP-system er vi på forkant med kritiske situationer og sikrer os en produktsikkerhed, der er markedets bedste.

Vores Supplier Chain Management System gør det muligt for os at sikre, at vores leverandører kan klare de krav, vi stiller til dem. For vores egen indsats for et højt niveau på alle punkter nytter intet, hvis ikke leverandørerne formår at have det samme niveau, når de leverer råvarer til Norlax.

Et Total Quality Management System er vores kunders garanti for, at også produktkvaliteten svarer til selv de højeste forventninger.

Til disse systemer kommer et meget omfattende, internt analyseprogram, hvor der hvert år på eget laboratorium gennemføres 180.000 prøver på rengøring, råvarer og færdige produkter.

I 2003 opnåede Norlax en såkaldt BRC – Global Standard, hvilket er en af de mest krævende certificeringer inden for fødevareproduktion. Med denne certificering har Norlax formået at sætte en ny dagsorden, når det gælder produktsikkerhed og kvalitet i branchen