Fisk og sundhed

Kan sundt være sjovt? Skal sund mad være kedelig? Ikke hvis røgede fiskeprodukter gøres til en central ingrediens i forretten, i hovedretten, i sommersalaten eller på pizza’en. For laks, ørreder og hellefisk har andet og mere at bidrage med end en fantastisk smag. Det er nemlig flere gange videnskabeligt bevist, at fisk er sundt og indeholder en mængde nyttige stoffer – bl.a. D-vitaminer og Omega 3, der i mange år har været en populær ”helsebringer”.

Samtidig viser videnskabelige studier, at fisk har en positiv indflydelse, når det gælder en række sygdomme. Læs mere her:

http://www.oilofpisces.com/ 

Om sundhed af fiske-olier (Engelsk)

Sundhedsstyrelsen anbefaler da også, at man gør fisk til en fast del af ugens menuer. Og at man gør brug af fiskens mange muligheder, når både hverdagens og festens middag skal sættes sammen.

Sætningen ”Fisk er sundt” er altså langt mere end en konklusion. Den er en konstatering, der er belæg for. Og et ”madmotto”, der er vitaminer i.